Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

Het verhaal van Stijn

Tijdsduur: 4 jaar Disciplines: Maintenance

Het verhaal van Stijn bij Bennet

Team Dixon Engineering
Chemie

Begin 2019 maakte ik de keuze om na 11 jaar bij dezelfde werkgever te werken de stap te zetten naar Bennet engineering.  Na een paar goede gesprekken met één van de account managers heb ik gekozen om mijn veilige haven te verlaten voor mijn verdere professionele ontwikkeling.

Sinds dan is Bennet alleen maar verder gegroeid als organisatie met sterke Benneteers. Ook is er een volwaardig opleidingsplatform waarmee de consultants verdere stappen kunnen zetten in hun carrière.

Na 4 jaar in dienst te zijn is mijn goed gevoel van toen alleen maar bevestigd. Bennet is een correcte werkgever met de nodige drive om het telkens beter te doen.

Bennet is een correcte werkgever met de nodige drive om het telkens beter te doen.
Stijn
Stijn
Werkvoorbereider

Op mijn huidig project begon ik in januari 2019 voor het voorbereiden en het mee opvolgen van de stilstand bij de inspectiedienst.

Na de stilstand in 2019 is er een plaats vrijgekomen op de onderhoudsafdeling in hetzelfde bedrijf waar ik met heel veel zin ben aan begonnen.

Momenteel sta ik in voor het dagelijkse onderhoud van het leidingnet, de static equipments die herstellingen moeten ondergaan en periodieke controles.

Dit is samen met een aangenaam team in een familiale omgeving. In oktober komt de 3-jaarlijke stilstand er opnieuw aan waar ik na de vorige stilstand opnieuw de supervisor zal zijn voor de inspectiedienst.

Verder ben ik benieuwd naar de toekomstige plannen en samenwerking met Bennet.