Overslaan en naar de inhoud gaan

We are Bennet

technical,
passionately personal
and offbeat

Onze werkwijze

THE FULL ENGINEERING LIFE CYCLE

Elk project verloopt volgens ons eigen proof of concept,
want
a goal without a plan is just a wish. Toch?
Samen werken we gecontroleerd naar het beste eindresultaat toe: pas als een afgeronde fase voldoet aan jouw verwachtingen en de vooropgestelde richtlijnen starten we met de volgende stap.

bennet-lifecycle_mobile.png
Bennet_lifecycle
summerdrink 2023
team durbuy
10miles

Start with why

Not your
everyday experts

Bennet is een multidisciplinair bureau dat expertise aanlevert binnen maintenance, engineering en projecten in de procesindustrie. Klare taal, toch? Geen uitgesponnen verhalen bij Bennet, integendeel: we cut to the chase and get things done. En we doen het anders dan de rest. We zijn passionately personal als het op onze medewerkers aankomt en bieden persoonlijke begeleiding en gerichte opleidingen. Onze ‘yes we can’ mentaliteit ligt aan de basis van onze technische kwalitatieve meerwaarde die we keer op keer deliveren.

Lees meer over Bennet

kerstbrunch
summerdrink
opleiding

Bennet in a nutshell

Less talk,
more action

 tevreden klanten

 medewerkers

 ongoing projects

Bekijk onze referenties

Want to get in touch as a client?

Hou je van een doelgerichte aanpak en straightforward communicatie? Dan is Bennet de perfecte match voor jouw technical engineering project, van projectplanning tot mindblowing realisatie.

Want to get in touch as a candidate?

Wie bij Bennet aan de slag gaat, wordt als een pijl gelanceerd binnen een breed netwerk in de procesindustrie. Maar dat is niet alles: we zetten full-on in op een opleidingsplan, persoonlijke groei én een supergezellige teamsfeer. Een afterwork drink, familiedag en andere toffe activiteiten met het Bennet-team? Daar ben jij binnenkort ook bij.