Overslaan en naar de inhoud gaan

Hello, this is Bennet speaking

WE DREAM, THINK,
AND ENGINEER

Bowling Bennet
Cocktail workshop Bennet
bennet engineering 5 jaar
Bennet teambuilding

Why Bennet

Not like
the others

Waarom kiezen voor Bennet? Als technisch bureau leveren wij expertise aan binnen maintenance, engineering en projecten in de procesindustrie. Elk project grijpen we vast en diepen we uit. En we dromen graag out of the box. 

Hoe we dat doen? Door te investeren in onze mensen. We bieden ruimte voor persoonlijke groei én gezellige teamactiviteiten. Zo creëren we een enthousiaste werksfeer voor iedereen, ook voor de Bennet-leden die aan de slag gaan bij een klant. Keeping the Bennet spirit up! 

Wat die aanpak ons brengt? De ideale basis om bruggen te bouwen tussen jouw plan en een tot in de puntjes afgewerkt project. Want met een hecht partnership en een bezield team kan een project alleen maar slagen. En nee, dat is geen loze belofte of een verkooppraatje. Wél het Bennet-DNA.

5 years Bennet
Bennet teambuilding
5 jaar bestaan bennet
5 years Bennet

Our story

Building
bridges

Bennet: dat zijn wij, maar is ook de naam van Bénézet van Avignon aka Bennet aka de patroonheilige van ingenieurs en bruggenbouwers. Hij zou verantwoordelijk zijn voor de bouw van de Pont d’Avignon, een brug die pelgrims veilig de Rhône hielp oversteken. Als je het ons vraagt reflecteert dat precies wat wij bij Bennet ook doen: waken over onze mensen, de juiste link maken met onze klanten en bruggen bouwen om ze te ondersteunen in hun volledige carrière. En we zouden hier een nog groter verhaal rond kunnen spinnen, maar laten we dat niet doen en let’s talk about you.

opleidingen
opleidingen
Bennet in cijfers

We keep
track

 jaar ervaring in procesindustrie

   vestigingen

   uur aan gevolgde opleidingen

Ons DNA

IT'S IN 
OUR BLOOD

performance
01

Performance

Vanuit een streven om kwaliteit te bieden, zijn we eerlijk en straight forward. We zijn een true believer van persoonlijke begeleiding en gerichte opleidingen. Met onze ‘yes we can” mentaliteit proberen we een technische meerwaarde te bieden naar onze ingenieurs en klanten. We hebben een drive om snel te groeien, performen, leiden en verbeteren.  

cocreation
02

Co-creation

We hebben een visie om het anders te doen. Desondanks onze ingenieurs regelmatig op locatie werken, willen we ze betrekken tot onze groei van de organisatie. We betrekken hen in in-house projecten en zorgen ervoor dat ze hun idee in de organisatie kunnen uitbrengen. We challengen de status quo en willen vooral werken met de feedback van onze klanten en ingenieurs.

entrepreneuriall
03

Entrepreneurial

Bennet wil een landschap creëren van ondernemerschap waarin onze ingenieurs dingen kunnen realiseren en kansen krijgen. Voor onze klanten zijn we partners om ‘dingen gedaan te krijgen’. Vanuit Bennet willen we innoveren, willen we nieuwe zaken opzetten.  Selling less, making more.

slider1
04

Personal

We willen een warm nest creëren. Warm voor onze mensen, warm voor onze klanten. De mensen waarmee we werken, zijn ons hoogste goed. We zijn klaar om te groeien, maar enkel en alleen als onze ingenieurs kunnen groeien en wij onze klanten kunnen doen groeien. Grow with us.

Team Bennet
Team Bennet

Meer weten over Bennet?

Neem vrijblijvend contact op

info@bennet.be +32 (0)3 361 00 00