Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

Opleidingen bij Bennet Engineering

Opleidingen
Opleidingen

Binnenkort is het twee jaar geleden dat ik als piping designer bij Bennet Engineering aan de slag ben gegaan. Één van de redenen waarom ik de stap heb gezet is het ruime opleidingsaanbod. Elke werknemer krijgt jaarlijks opleidingscredits toegewezen. Deze kunnen ingezet worden om opleidingen te volgen om de loopbaanontwikkeling te stimuleren in zowel technische als persoonlijke aspecten.

Dit alles vertrekt vanuit het Persoonlijk Ontwikkelings Plan (POP) dat in gesprek met Bennet wordt opgesteld. Hierin wordt samengevat wat je korte- en lange termijn doelen zijn en hoe je die wil bereiken. Voor mij kwam daaruit voort dat ik eerst de noodzakelijke trainingen moest volgen om de job te kunnen uitoefenen bij mijn opdrachtgever. Bijvoorbeeld een training om te leren werken met de software die ze gebruiken bij de klant.

Bennet investeert in haar mensen op zowel professioneel als persoonlijk vlak en moedigt ze aan om zich te blijven ontwikkelen.
Joren DB
Joren
Piping Designer

Om mijn technische kennis verder uit te diepen ben ik daarna op zoek gegaan naar opleidingen die mij interesseren en relevant zijn binnen mijn vakgebied. Die vind ik onder andere terug op ons opleidingsplatform waar we op eigen tempo online opleidingen kunnen volgen. Alsook volgde ik externe opleidingen op basis van suggesties van de klant of van collega Bennetteers.

Naast de externe vakspecifieke opleidingen organiseert Bennet ook regelmatig interne trainingen om je persoonlijk te ontwikkelen samen met de andere Benneteers. Zoals bijvoorbeeld opleidingen om je presentatie-, communicatie- of management skills te verbeteren. Er zijn ook regelmatig “Lunch & Learn” sessies. Die laatste zijn korte sessies tijdens de lunchpauze om kennis te delen met elkaar. Een onderwerp/expertise wordt dan toegelicht met een presentatie voor en door Benneteers.

Bennet investeert in haar mensen op zowel professioneel als persoonlijk vlak en moedigt ze aan om zich te blijven ontwikkelen. Dit vertaalt zich in gemotiveerde collega’s die een meerwaarde willen betekenen voor de opdrachtgever en voor Bennet zelf. We mogen trots zijn op dit deel van onze identiteit binnen de bedrijfscultuur om ons eeuwig te ontwikkelen en bij te leren.