Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

Hoe ik bij Bennet ben beland

Net Zero 2

Hallo allemaal,

November 2019. Ik ben juist vanuit Australië naar België verhuisd met mijn Belgische vriendin. Ik wist het toen niet, maar ik ging 10 maanden op een werkvisum moeten wachten. Ik kon ondertussen weinig doen, want ik had weinig rechten in België. Ik besloot om lessen Nederlands te volgen om mijn kans op een job te verhogen. De dag nadat ik mijn visum kreeg, had ik een job als inpakker, geweldig! En niet lang daarna had ik een job bij Alken Maes gevonden waar ik meewerkte aan verbeterprojecten. Ik kreeg anderhalf jaar later een telefoontje van Fréderic met de mogelijkheid voor een interview bij één van de klanten van de Bennet.

Zolang je gemotiveerd bent en wilt leren, heb jij jouw plek bij Bennet al verdiend.
Luke
Luke
Mechanical Engineer

Wij worden heel goed verzorgd door Bennet, de mensen zijn zeer behulpzaam en open voor feedback. In het begin had ik een beetje het ‘imposters sydrome’, waardoor ik het gevoel had dat ik zo een mooie kans niet had verdiend, of toch niet vergeleken met andere mensen met meer ervaring dan ik. Maar wat ik nu merk, en ook leuk vind, is dat het niet uitmaakt wat jouw achtergrond is, zolang je gemotiveerd bent en wilt leren, heb jij jouw plek bij Bennet al verdiend.

Ik prijs mezelf heel gelukkig dat ik deze kans bij Bennet heb gekregen, aangezien ik pas drie jaar geleden afgestudeerd ben en geen Nederlands sprak. Behalve ‘mag ik de rekening aub’ en ‘je ziet er mooi uit’ (mijn vriendin kende haar prioriteiten!). Er zijn veel jonge en nieuwe mensen in de professionele wereld met Bennet. En als je soms het gevoel hebt dat je niet op je plaats zit, weet dan dat jij bij Bennet bent geaccepteerd omdat jij een goed mens bent en ze erop vertrouwen dat jij je best zal doen.

Ik wens iedereen die dit leest een geweldige dag en ik kijk ernaar uit jullie te zien bij een volgende teambuilding waar wij onze ervaringen met elkaar kunnen delen.

Cheers,