Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

Christmas Party 2019

Kerstfeest -tafels
Evenementen

WANNEER:   Vrijdag 13 december 2019

WAAR:           Plein Publiek

Vorig jaar een nieuwjaarsfeestje, dit jaar een kerstfeestje!
Geen klassieke zaal met schapenvelletjes, maar op het hippe Zuid in de serres van Plein Publiek.

locatie kerstfeest

Het hele Dixon Engineering team verzamelde op een vrijdagavond in december in de serres van Plein Publiek. Gelukkig hadden de meeste de dresscode “ugly christmas sweater” opgevolgd gezien de verwarming aan de start van de avond het liet afweten. De apéro was dus even een winter-editie maar de gezelligheid ontbrak gelukkig niet! Nadat we al wat cava’tjes en lekkere hapjes ophadden, was het tijd voor Fréderic zijn eindejaarsspeech. Een kort woordje om iedereen te bedanken voor het afgelopen jaar. Een jaar waarin Bennet/Dixon Engineering enorm is gegroeid qua bedrijf.

Kerstfeest_2

Nadien kon iedereen aansluiten voor zijn bordje te vullen aan het walking dinner buffet. Het was vooral fijn om te zien hoe iedereen zijn weg vond om een tafel te delen met collega’s waar je meer over wou weten. Na het eten vond iedereen zijn weg naar de bar waar er nog genoten werd van enkele lekkere drankjes om de avond af te sluiten.

Het was de eerste editie, maar zeker niet de laatste. Hopelijk zien we alle gezichten, en nog veel nieuwe, dit jaar terug!

Kerstfeest_4
kerstsfeest_1

Contact nieuws