Overslaan en naar de inhoud gaan

BENNET ENERGY

DUURZAAMHEID, ONZE IDENTITEIT

Header Energy
01

Energietransitie, de "wanneer" vraag

Energietransitie, niet langer een ‘of’ vraag maar een ‘wanneer’ vraag

Klimaatverandering en energietransitie hebben terecht een belangrijke rol gekregen in het maatschappelijk debat rond toekomst en welvaart. Energietransitie is niet langer vrijblijvend, het wordt geëist door klanten, partners, overheden

Verduurzamen van de industrie is dan ook cruciaal om de verdere toekomst en bestaansreden van een organisatie te garanderen. Wie niet volgt zal worden afgestoten door de markt.

Bennet Energy treedt op als uw partner in deze transitie, vanuit onze eigen passie voor de industriële energietransitie en ons doel om een duurzame toekomst voor onze industrie en maatschappij te bouwen.

02

De toekomst: duurzaamheid en veerkracht

WAT BRENGT DE TOEKOMST?

Een sterke veerkracht en toekomst van onze industrie is cruciaal voor de economische welvaart in België. Hierbij is duurzaamheid de driver maar ook de faciliterende factor om onze concurrentiepositie in België te versterken.

Op deze manier willen we samen met onze klanten en experten bouwen aan een duurzame toekomst voor de maatschappij waarin het verdere succes van de industrie gegarandeerd wordt.

03

Onze passie

EEN TOEKOMSTGERICHTE HERORIËNTATIE

Bennet Energy is een engineering partner die industriële spelers ondersteunt in hun heroriëntatie binnen de energietransitie om zo de veerkracht en toekomst van onze industrie te versterken.

Om de effectieve uitwerking van de energietransitie projecten te realiseren worden experten voor een specifieke technologie, project management, en change management ingeschakeld. Zij zullen deel uitmaken van het geïntegreerd project management team en hun gepaste expertise inschakelen om studiebureaus, leveranciers, en contractoren op een kostefficiënte en kwaliteitsgerichte manier aan te sturen en te ondersteunen.

04

Ervaring & Expertise

DE JUISTE MATCH

De juiste match tussen een project en onze experten is cruciaal voor een efficiënte en succesvolle realisatie. Daarom is match-making onze driver, al sinds 2017.

Deze expertise combineren we met onze passie voor de industriële energietransitie. Onze ingenieurs hebben een uitgebreide waaier aan ervaring opgebouwd binnen de energietransitie en analoge technologieën. Ze staan gekend om hun proactieve aanpak om de veerkracht en verdere successen van onze klanten te verhogen en mee te bouwen aan een duurzame toekomst.

05

Waarom kiezen voor Bennet Energy

DE VOORDELEN

Bennet Energy is een engineering partner die meedenkt met zijn klanten en ondersteuning op maat biedt om de juiste richting te vinden binnen de energietransitie. Dankzij onze manier van werken genieten onze klanten van heel wat voordelen.

  • Kruisbestuiving als resultaat van de ervaring die onze consultants hebben opgebouwd.
  • Onze flexibiliteit laat klanten toe om snel te schakelen doordat wij de juiste expert selecteren die van ons reeds een opleiding genoot.
  • Onze experten vertegenwoordigen doorheen het project onze klant en maken integraal deel uit van het geïntegreerd project management team.
  • Onze experten stellen de belangen van de klant steeds voorop.

Aanbod

Aanbod
Aanbod
If the rate of change on the outside is greater than the rate of change on the inside, the end is near.
Jake
Jack Welch
Former CEO, General Electric
Louis Dens 1
Louis Dens 1

KLAAR VOOR DE ENERGIETRANSITIE?

WE HELPEN U GRAAG VERDER

netzero@bennet.be
+32 3 361 01 26