Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

New year, new vision

Vision_groep
Evenementen

WANNEER:   Donderdag 16 januari 2019

WAAR:           Barcelona zaal

Vision 2020. Wat is dat juist?

Het is een namiddag die we vanaf de start van Dixon Engineering in het leven hebben geblazen om het nieuwe jaar te kickoffen.

Met het hele team zakken we af naar een locatie op verplaatsing waarbij er eerst en vooral tijd wordt genomen voor een korte lunch zodat iedereen met een gevulde maag aan de stevige namiddag kan beginnen.

Tijdens een presentatiemoment gaan we eerst door de highlights van 2019. We bekijken zowel de events, de nieuwkomers en de leuke gebeurtenissen die dat jaar hebben plaatsgevonden. Daarnaast vatten we ook op financieel vlak samen wat 2019 juist heeft betekend voor Dixon Engineering.

Vision_food

Tijd om de benen te strekken! De 60-talige groep wordt opgesplitst in kleinere groepjes om samen een SWOT analyse te maken van Dixon Engineering. Dit is voor ons relevante informatie om van al onze medewerkers te ontvangen en achteraf grondig te analyseren. Fijn om te zien dat werkelijk iedereen input gaf, zowel positief als negatieve punten.

Nadien hebben we terug plaatsgenomen om effectief te kijken naar de visie voor 2020. Nieuw jaar, nieuwe doelen. Stefanie, Alizé en Frederic namen op hun beurt het woord om de agenda voor het komende jaar voor te stellen op vlak van groei, marketing, HR, events, … Zo heeft iedereen meteen een beeld wat ze juist mogen verwachten dit jaar.

Om de namiddag af te sluiten hebben we ons opnieuw in kleinere groepjes opgedeeld. Deze  keer om te brainstormen over de topics die we in 2020 gaan uitrollen. Zo kan iedereen zijn input geven over de zaken die wij hebben voorgesteld. Wanneer ik achteraf alle resultaten op kantoor herlas merkte ik op dat dit echt wel relevante informatie is. Zeker omdat het team erg hard gegroeid is en op heel wat verschillende locaties aan het werk is.

Vision_presentatie
Vision_drinks

Om de leuke, maar ook wel vermoeiende namiddag af te sluiten hebben we nog wat drankjes besteld aan de bar. Om te klinken op het afgelopen jaar, en om te klinken op het nieuwe jaar! Een jaar waarin we nog veel zaken verder willlen uitwerken.