Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

Bennet Family Day 2021

FAMILY DAY

Family Day Drone Shot
Evenementen

WAAR: Strantwerpen

WANNEER: 12 september 2021

Na 1,5 jaar Corona en na 9 maanden Bennet was het eindelijk zover: de eerste editie van onze Bennet Family Day. De dag begon spannend gezien de weergoden wat vaag bleven over het al dan niet mooie weer. Gelukkig bleven we gespaard en konden we bij wonder genieten van een zonnige, warm - maar niet te hete, zondag!

Rond de middag ging het startschot af en kwamen de eerste gasten aan. Gezien onze Family Day samen gepland stond met heel wat Antwerpse evenementen was het geen lachertje om tot aan Strantwerpen te geraken. Open Monumentendag, een wielerwedstrijd en het onverwacht afsluiten van de Waaslandtunnel maakten het er niet beter op. Maar gelukkig kon iedereen zijn weg vinden tot op Linkeroever waar ze werden opgewacht met een Hawai-krans met een persoonlijk welkomsttekstje, een fotograaf die ene leuke familiefoto nam en niet te vergeten: een glaasje bubbels! 

Onthaal Bennet

Zodra iedereen was toegekomen opende Fréderic het event officieel voor geopend door een korte speech. Een speech waar we vooral de nadruk wilden leggen op familie en dankbaarheid. Dat is uiteindelijk waar een Bennet Family Day omdraait, toch? Dankbaar dat we na een moeilijke corona periode nog steeds een geweldig Bennet team rond ons hebben die op deze dag omringd zijn met hun familie. 

Terwijl iedereen genoot van lekkere drankjes werd ook het startschot gegeven aan de barbeque-master die allerlei streetfood had gekookt voor ons dat tot bij ons aan de tafeltjes gebracht werd. Ideaal om met iedereen dus even een babbeltje te gaan slaan.

Speech fred

Zowel jong en oud werden geëntertaind. De kleinsten konden zich uitleven op het strand en het springkasteel. Anderen zocht wat verkoeling in het zwembadje. En wij? Wij konden genieten van summer Ibiza vibes die verzorgd werden door een Saxofonist. Ideale combinatie als je het mij vraagt.

Zodra de ijskar kwam opgereden was het aanschuiven om te genieten van een lekker, fris ijsje! We kunnen concluderen dat het alvast een geslaagde eerste editie was voor Bennet. Hop naar de volgende!

Wil je de sfeer van onze Family Day wat meer opsnuiven? Bekijk dan zeker onze aftermovie en wie weet ben je er volgende keer ook bij ;-) 

ijsjes
saxofoon