Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

Bennet Bowling Night

BENNET BOWLING NIGHT

Bowling night
Evenementen

WAAR: Bowling Stones

WANNEER: 30 maart 2022

Het was weer even geleden dat we iets leuk zijn gaan doen wegens c*vid en de annulatie van enkele events waaronder het kerstfeest maar eindelijk hebben we nog eens een avondje samen kunnen genieten!

Sinds 2022 hebben we ook nieuwe Hive Fun, een groepje Benneteers die op eigen houtje enkele events in elkaar boksen. Het eerste event dat Hive Fun organiseerde was deze bowling night en het was meteen een schot in de roos! Of beter: meteen een strike!

Bennet bowlingbaan

In de vroege avond kwamen we met ons allen samen bij Bowling Stones waar we meteen leuk onthaald werden door hive fun en waar er meteen genoten werd van een frisse pint!

Nadien schoven we onze voetjes onder tafel om te genieten van een lekkere steengrill. Voor ieders wat want je had zowel de keuze voor een vleesschotel alsook een vis of veggieschotel. Ideaal dus! :-) Wat deed het deugd om nog eens met iedereen te babbelen met goede achtergrondmuziek, wat lekker eten en een fris drankje erbij.

Onze hive fun gaf nog een korte speech en de avond was meteen gelanceerd!

Steengrill bowling

En dan was het zover! Bowling time!

We werden willekeurig verdeeld zodat iedereen elkaar wat beter kon leren kennen. Op de ene baan ging het er wat professioneler aan toe dan bij de andere. De ene gooide de ene strike na de andere, anderen maakten dan op hun beurt eens gebruik van de hulp-dinosaurus ;-) Maar na enkele spelletjes kwam iedereen er toch goed in en heeft iedereen zijn/haar bowlingtalent weer wat aangewakkerd.

Bowling teams