Overslaan en naar de inhoud gaan
Back to overview

Bennet Bingo Wandeling

Teambuilding 2021
Evenementen

WANNEER:    woensdag 7 juli

WAAR:   antwerpen centrum

Stralende zon, blauwe lucht en een ideale temperatuur buiten. Meer was er niet nodig om deze Bennet Mini Teambuilding te laten slagen.

Onze Benneteers kregen op voorhand een locatie in het Antwerpse toegestuurd waar andere Benneteers hen zouden opwachten. Eenmaal daar kreeg iedereen een bingo fiche met allemaal plaatsen en bezienswaardigheden uit Antwerpen. 

Het doel? Zo snel mogelijk alle items vinden én hiervan een selfie maken.

Teambuilding mas

Maar liefst 142 selfies werden ingestuurd naar Lode die op dat moment de score diende bij te houden. Niet zo evident! Het MAS, Brabo, huisnummer 1, een pizza, een delivery koerier,... en zoveel andere attributen kwamen terug in de talloze foto's die we ontvingen. Ondertussen kon je de dorst lessen op het Bennet hoofdkantoor gezien je ook hier punten voor kreeg. Ook tijdens de wandeling werd de dorst gelest door even een pauze in te lassen en de Antwerpse horeca te steunen.

Wie na 1,5 uur het snelst én de meeste foto's correct had gemaakt had gewonnen. Het was nipt maar één team stak er toch bovenuit gezien zij als enige team bovenop het MAS waren geraakt.

Roeland teambuilding

Na afloop spraken we met heel de bende af aan het MAS om onze teamfoto van 2 jaar geleden te verfrissen. Nadien zakte we nog af naar Sommar om de namiddag af te sluiten met wat verfrissende pintjes en lekkere hapjes!

Voor ons wat het sowieso een geslaagde namiddag omdat we alle Benneteers nog eens samen terugzagen!

We kunnen al niet wachten tot de volgende teambuilding!

Teambuilding