Overslaan en naar de inhoud gaan

SAME SERVICE, MORE TECHNICAL SOLUTIONS

FROM DIXON ENGINEERING
TO BENNET ENGINEERING

Organigram Dixon & Company_engels
Organigram Dixon & Company_engels

BENNET ENGINEERING

THE STORY CONTINUES
 

Dixon Engineering zal vanaf 21 Januari 2021 door het leven gaan als Bennet Engineering. Wat begon in 2017 als een kleine start up is anno 2021 uitgegroeid tot een ambitieuze scale-up met maar liefst meer dan 90 gepassioneerde technische medewerkers.

Dixon Engineering behoorde vanaf de start tot de Dixon & Company groep die doorheen de jaren geroeid is in een aantal functionele domeinen waaronder Finance, Supply Chain, Sales & Marketing, Engineering en HR waarbij ze zowel permanente alsook tijdelijke/project consultancy oplossingen aanbieden.

Gezien we vanuit Dixon Engineering ons vanaf de start uitsluitend focussen op het aanleveren van engineering -, maintenance -, project – en construction management services binnen de proces industrie hebben we beslist om een nieuw hoofdstuk in te slaan met onze brand. We willen ons loskoppelen van het klassieke rekruteringsverhaal en willen ons positioneren als een technische, multidisciplinaire totaalpartner die enkel en alleen project / consultancy services aanbiedt. Door een nieuwe weg in te slaan onder Bennet Engineering creëren we de mogelijkheid om onze organisatie een nieuwe dimensie te bieden waarin we zelfstandig kunnen ondernemen en verder kunnen bouwen aan onze groei binnen de industrie.  

Why Bennet cycle
Why Bennet cycle

Waarom Bennet

Naast het feit dat we ons willen afscheiden van het zuivere rekruteringsverhaal zijn er nog andere redenen om een rebranding door te voeren. Met de rebranding willen we een landschap creëren van ondernemerschap waarin we meerdere technische oplossingen willen aanbieden aan onze klanten en ingenieurs. We willen ideeën omzetten tot realisaties en zullen daarom naast secondment/tijdelijke inhuur ook consultancy, – en project services kunnen aanbieden. We willen innoveren, willen nieuwe zaken opzetten en willen een partner zijn om ‘dingen gedaan te krijgen’. Met Bennet Engineering kunnen we iedereen de ruimte geven om verder te groeien en te ondernemen onder deze nieuwe groep.

values
values

Bennet
more than just a technical consultancy company

Waarvoor staat Bennet nu exact? De naam Bennet verwijst naar Bénézet van Avignon aka Bennet, de patroonheilige van ingenieurs en bruggenbouwers. Als je het ons vraagt, reflecteert dit precies met wat wij bij Bennet ook doen : wij waken over onze ingenieurs, wij leggen de juiste link met onze klanten, wij bouwen bruggen om onze ingenieurs te ondersteunen in hun volledige carrière. Binnen Bennet geloven we dat we met de juiste technische knowhow, gedrevenheid en persoonlijke aanpak bruggen kunnen bouwen met onze klanten en anders kunnen zijn dan een klassiek technische bureau. We zijn passionately personal als het op onze ingenieurs aankomt en bieden persoonlijke begeleiding en gerichte opleidingen. We challengen de status quo en willen een technische kwalitatieve meerwaarde bieden naar onze ingenieurs en klanten waarin we steeds eerlijk en straight forward zijn.

Andere naam
Zelfde service

Fusies en overnames zijn veel voorkomende redenen voor een rebranding. Laat ons wel degelijk stellen dat dit binnen Bennet niet het geval is. We zijn nog steeds Belgisch, liggen nog steeds in handen van dezelfde aandeelhouders en gaan nog steeds door met hetzelfde gepassioneerde team. De service en de focus van Bennet zal hetzelfde blijven. Alleen gaan we deze verder kunnen uitbreiden. We blijven technische ondersteuning bieden in de volledige engineering life cycle vanaf conceptual design tot basic/detail engineering tot oplevering aan productie en maintenance binnen diverse disciplines in de proces industrie.

Lifecycle_new
Lifecycle_new
Fred
Fred

NEEM CONTACT OP

Ben je benieuwd om meer te weten te komen over Bennet Engineering? Of heb je interesse om mee te bouwen aan dit verhaal en/of ons in te schakelen in jouw technische projecten / vraagstukken? Neem dan zeker contact op met onze divisie manager en co-founder, Fréderic Ledent.

frederic.ledent@bennet.be

+32 (0)3 361 01 25